+36 23 232 454, +36 30 400 1945
 
MaxCity lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u.1/A fsz.012 üzlet

Szolgáltatások2D és 3D látványterv készítés

2D tervezés: Legegyszerűbb esetben 2D rendszert használunk, amivel hagyományos műszaki rajzokat tudunk készíteni (méretezett alaprajz, falnézetek, metszetek). A 2D tervezés előnye a gyors, precíz, egyszerű műszaki rajzok előállítása. A digitális hordozhatóságnak köszönhetően az információáramlás sokkal gyorsabb a tervező és a megrendelő között.

3D látványterv készítés: A 3D-s modellező programok megjelenése hatalmas lépés volt a 2D-s szoftverekhez képest. Ezek a rendszerek a különböző színek, minták, anyagok (kő, fém, fa, üveg, szövet) felhasználásával a laikus számára is könnyen érthető, valósághű képet adnak az elképzelésről. Előnye a könnyű vizuális áttekintés. A bútorok és a helységek teljesen körbejárhatóak. Az ügyfélnek olyan érzése van, mintha a kész lakásban nézne körül. Az árnyék- és fényhatások megjelenítésével a lakás nappali és éjszakai hangulatát is megmutathatjuk.
 


Művezetés, kivitelezés

Hogy az Ön elvárásaihoz, igényeihez teljes mértékben igazodni tudjunk, fontos, hogy Ön is megismerhesse munkafolyamatunkat:

  • Személyes konzultáció (később minden egyes munkafolyamat lezárásakor)
  • Helyszíni felmérés
  • Árajánlat készítés
  • 2D-s és 3D-s látványterv készítés (igény szerint)
  • Bútorok megrendelése
  • Szállítás (megegyezés szerint)
  • Helyszíni összeszerelés (megegyezés szerint)

 


E-mail: studio@vadesign.hu Mobil: +36 30 400 1945 Cím: MaxCity lakberendezési Áruház, 2045 Törökbálint, Tópark u.1/A fsz. 012 üzlet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
site by keresoguru