Szolgáltatások

Szolgáltatások

A VA Design Kft. tevékenységi köre kiterjed irodaházak, bankok, lakóparkok, hotelek, vendéglátó helyiségek, szórakoztató centrumok, magán villák és lakások építészeti és belsőépítészeti terek kiegészítőkkel és dísztárgyakkal, képzőművészeti alkotásokkal való gazdagítására, olyan alternatívák, megoldások kidolgozására, melyek az éppen az adott projekt sikeres megoldását segítik elő. Célunk, hogy magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket, illetve hogy vevőink elégedettek legyenek munkánkkal.

Tevékenységi köreink

 • Belsőépítészeti és lakberendezési tervezés
 • Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése, legyártása
 • Lámpák és világítástechnikai berendezések rendelése
 • Formatervezés
 • Dekorációs munkák tervezése
 • Összeszerelés
 • Teljes körű projektmenedzsment

Munkafolyamatunk

Hogy az Ön elvárásaihoz, igényeihez teljes mértékben igazodni tudjunk, fontos, hogy Ön is megismerhesse munkafolyamatunkat
 1. Személyes konzultáció és folyamatos igazodás visszajelzés alapján
 2. Helyszíni felmérés
 3. Árajánlat készítés
 4. 2D-s és 3D-s látványterv készítés (igény szerint)
 5. Bútorok megrendelése
 6. Szállítás (megegyezés szerint)
 7. Helyszíni összeszerelés (megegyezés szerint)

2D és 3D látványterv készítés

2D tervezés

Legegyszerűbb esetben 2D rendszert használunk, amivel hagyományos műszaki rajzokat tudunk készíteni (méretezett alaprajz, falnézetek, metszetek). A 2D tervezés előnye a gyors, precíz, egyszerű műszaki rajzok előállítása. A digitális hordozhatóságnak köszönhetően az információáramlás sokkal gyorsabb a tervező és a megrendelő között.

3D látványterv készítés

A 3D-s modellező programok a különböző színek, minták, anyagok (kő, fém, fa, üveg, szövet) felhasználásával a laikus számára is könnyen érthető, valósághű képet adnak az elképzelésről. Előnye a könnyű vizuális áttekintés. A bútorok és a helységek teljesen körbejárhatóak. Ez által az ügyfélnek olyan érzést tudunk nyújtani, mintha a kész lakásban, térbe nézne körül. Az árnyék- és fényhatások megjelenítésével a lakás nappali és éjszakai hangulatát is megmutathatjuk.

Árajánlat kérő