Arabella asztal

Arabella író- vagy fésülködőasztal

Mérete:
- Arabella L: 107cm x 71cm x 78cm
- Arabella toilette L: 107 cm x 71 cm x 110 cm (tükörrel, 78 cm tükör nélkül)

Arabella: tömör amerikai diófából és furnérozott rétegelt lemezből készült kis íróasztal, központi fiókkal és forgatható oldalsó fiókokkal.
Arabella Toilette: tömör amerikai diófából és furnérozott rétegelt lemezből, központi felhajtható tetővel, tükörrel, belső fa válaszfalakkal, forgatható oldalsó fiókokkal. Akkumulátorral feltöltött led lámpával kapható a felhajtható tető alatt, kapcsolóval világít a lámpa.

Kategória: Hálószobai
Gyártó: Ceccotti

Hosszabb leírás

A Fabrizia Scassellati tervező által készített Arabella 1992-ben született Roberto Lazzeroni "A barátaimtól kis segítséggel" című munkájából, amely a híres Beatles dalt idézi.
A kis íróasztal kecses és lekerekített formáival bármilyen környezetben elhelyezhető, a nappalitól a hálószobáig. A tömör amerikai dióból és furnérozott rétegelt lemezből készült íróasztal kis méretei nem akadályozzák meg abban, hogy minden tárolási igényt kielégítsen, köszönhetően a központi fióknak és a forgatható oldalsó fiókoknak.
10 év elteltével, tekintettel sikerére, Arabella Toilette verziója is megszületett. A tömör amerikai dióból és furnérozott rétegelt lemezből készült, középső teteje van, amely felfelé billentve tükörré válik, és megjeleníti a belső fa elválasztókat. A forgó oldalsó fiókok változatlanok maradtak. Olyan kialakítás, amely még funkcionálisabbá válik, ha a fésülködőasztal lehajtható teteje alatt LED lámpával van felszerelve.

Mérete:
- Arabella L: 107cm x 71cm x 78cm
- Arabella toilette L: 107 cm x 71 cm x 110 cm (tükörrel, 78 cm tükör nélkül)További termékek Ceccotti gyártótól

Árajánlat kérő